Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Superior > Automatització i robòtica industrial + Mecatrònica industrial > Sortides
 
Catskills - MecatrònicaDivendres, 27 de Juliol del 2018
Els passats dies 27 i 28 de de juny es va celebrar el campionat de formació professional Catskills 2018, especialitat Mecatrònica a les instal•lacions de l’Institut Comte de Rius de Tarragona.
El campionat de Catalunya de formació professional, que es celebra cada dos anys, permet mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition. En aquesta edició s’han realitzat proves de 31 skills en diferents instituts de Catalunya.
Els representants de l’institut La Garrotxa han estat els alumnes Albert Milan i Albert Ojeda, tots dos del Cicle de Grau Superior Mecatrònica Industrial, acompanyats pel seu tutor el professor Albert Nogué.
Tots dos alumnes han finalitzat la seva formació a l’institut i treballen en empreses que participen en la formació Dual al centre. L’Albert Milan a FIBRAN, i l’Albert Ojeda a SIMON, que han facilitat i promocionat la seva participació al concurs.
La competició consistia en la revisió, programació i posta en marxa d’una estació de treball per un procés industrial. En aquesta modalitat, la competició es desenvolupava per parelles.
Durant els dos dies que va durar la prova, es va constatar l’alt nivell de l’equip garrotxí, que en tot moment va estar en les posicions capdavanteres. Malauradament, en el moment de la revisió del jurat, un desafortunat problema mecànic va  impedir que es pogués avaluar tot el treball realitzat pels alumnes, que van quedar fora dels primers llocs.
 Tot i això, cal destacar l’experiència, molt enriquidora per als participants i per als professors acompanyants ja que permet mostrar els aprenentatges adquirits i conèixer el que es fa a altres centres de Catalunya.


 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10