Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Superior > Automatització i robòtica industrial + Mecatrònica industrial > Sortides
 
Intercanvi d’innovació a l’Institut la GarrotxaDijous, 17 de Maig del 2012

Professorat i tècnics del país basc tornen la visita que van fer membres de l’ Institut la Garrotxa el passat gener amb l’objectiu d’intercanviar coneixements d’innovació dins de tres projectes atorgats pel Ministeri d'Educació per la potenciació de la Formació Professional.

Feu clic aquí per veure el vídeo

Olot, 14 de maig de 2012

Del 16 al 18 de gener de 2012 sis representants de l’Institut la Garrotxa van visitar Bergara per intercanviar coneixements sobre tres projectes d'innovació concedits pel Ministeri d'Educació i cofinançats per la Unió Europea: Visió Artificial, Recuperació de Residus Plàstics i Creació d'un prototip didàctic d'un torn. L'institut olotí és l'encarregat de la coordinació dels dos primers projectes i l'Institut Miguel Altuna de Bergara del tercer. En la visita al País Basc els membres de l’institut garrotxí van conèixer empreses locals punteres en cada un dels sectors involucrats en els diferents projectes, a més de compartir coneixements. Ara, del 14 al 15 de maig de 2012, els professors i tècnics bascos s’instal·laran uns dies a Olot per tornar a compartir experiències i actualitzar l’estat dels projectes. També estan previstes visites guiades a empreses relacionades en els projectes com Inteplast i Resol.

El projecte de Visió es basa en l'estudi i la realització d'aplicacions mitjançant la visió artificial per, posteriorment, formar els alumnes que cursin els cicles formatius del sector elèctric. Per la seva banda, el de Recuperació de Residus Plàstics té com a missió elaborar estudis per a la viabilitat i el reaprofitament dels residus plàstics d'empreses de la comarca de La Garrotxa. Finalment, en el projecte de Creació d'un prototip didàctic d'un torn, es desmunta un torn industrial perquè després el muntin els alumnes i, d'aquesta manera, a banda de muntar, coneguin les diferents parts d'aquesta maquinària.
  
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10