NOU LLIBRE DEL NOSTRE COMPANY XAVIER

EL NOSTRE COMPANY XAVIER RIGALL A PUBLICAT UN  NOU LLIBRE!bruts

Que la senyora Rita és honorable no ho dubta ningú a Girona, encara que sigui la vídua d’un empresari amb un negoci no massa net. Quan més de vuit-cents mil euros provinents d’aquest  negoci desapareixen tothom sap que no és possible demanar a la policia que els trobi. Una visitant misteriosa encarrega la investigació a  Bernat Parellada, un ex periodista de successos que va haver de deixar el periodisme per ser massa bona persona, ara convertit en un cínic i que, en no trobar feina de res més, és detectiu privat especialitzat en investigar deutes incobrables, adolescents que fugen de casa i adúlters desganats . Potser no és la persona indicada, sobretot si resulta que no és  tan cínic i segueix  essent bona persona…

Gràcies per compartir-lo amb la biblioteca!

 

Els comentaris estan tancats.