Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici
 
El taller de mecanització comença el curs amb torns nous.Dijous, 20 de Setembre del 2012
Després d’anys de demanar-ho, finalment aquest mes de setembre han arribat els nous torns pel taller de mecanització. Es tracta de cinc torns paral•lels convencionals de la marca Pinacho, fabricats a Castejón del Puente (Osca).
Un torn és una màquina que permet fabricar peces de revolució, com per exemple eixos, mitjançant l’arrencament de ferritja.
La renovació dels torns convencionals del taller era un tema llargament reclamat per part del departament de metall i de l’institut. Cal pensar que els torns que s’han substituït tenien entre 30 i 40 anys d’antiguitat i cap d’ells no complia el Reglament de Seguretat en Màquines ni estava adequat al Reial Decret 1215. Tota aquesta normativa, que afecta la seguretat en l’ús de màquines, és d’obligat compliment des de l’any 1995.
Amb la substitució d’aquest cinc torns, juntament amb l’adequació d’un dels que ja disposàvem i la propera entrada d’un setè torn(aconseguit gràcies a un dels projectes d’innovació finançats pel ministeri) tindrem el nostre parc de maquinària totalment adequat a les normatives de seguretat.


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10