JOT EPA.[Actualitat]Dimarts, 03 de Març del 2020
Durant les Jornades d'Orientació Tècnica d'enguany els alumnes del cicle formatiu d'Elaboració de Productes Alimentaris han fet activitats per conèixer millor el sector, l'entorn i les sortides professionals tot visitant O... Llegir més |  |
|
 |
|
Visita a empreses alimentàries.[Actualitat]Dilluns, 10 de Febrer del 2020
La setmana passada els alumnes de segon curs del cicle d’elaboració de productes alimentaris van visitar dues empreses alimentàries de la zona de La Garrotxa.Primer de tot van anar a La Fageda on van veure tant el procés d&... Llegir més |  |
|
 |
|
Visita del grup de 1EPA a Olot Meats.[Actualitat]Dimarts, 19 de Novembre del 2019
El dia 19 de novembre el grup de primer curs del cicle d'elaboració de productes alimentaris va visitar l'empresa Olot Meats.Allà l'alumnat va poder veure tot el procés de sacrificat del porc fins a l'obtenció de la canal,... Llegir més |  |
|
 |
|
Elaboració una recepta en anglès.[Actualitat]Dilluns, 14 d'Octubre del 2019
Al llarg d'aquests darrers anys els alumnes d’EPA elaboren una recepta en anglès, concretament els Chocolate Rocks. Aquesta activitat aquest curs escolar s'ha realitzat amb alumnes de segon d’ESO per apropar-los als cic... Llegir més |  |
|
 |
|
L'alumnat de 2EPA Obté el primer premi al concurs InTecAA de la UDG.[Actualitat]Dilluns, 10 de Juny del 2019
Aquest dissabte l'alumnat de 2EPA va rebre el primer premi del concurs InTecAA de la UdG sobre innovació i tecnologia alimentària.El projecte, "Patata Canuva", és una innovació de la tradicional patata d'Olot, am... Llegir més | _l.jpg) |
|
 |
|
Els alumnes de 1r Agrària visiten l'excorxador de la Garrotxa.[Actualitat]Divendres, 17 de Maig del 2019
Els alumnes de 1-AG varen visitar el dimecres 15 de maig l' Escorxador de la Garrotxa de l' empresa Olot Meats.L' escorxador es una instal·lació molt moderna i tecnificada que dona servei als ramaders de la comarca i a les empreses del ... Llegir més |  |
|
 |
|
Pràctiques a la Fleca Rebull .[Actualitat]Dimarts, 26 de Març del 2019
"Els dies 8 de febrer i 25 de març els alumnes de segon i primer curs respectivament van poder fer pràctiques a la fleca Rebull, on van aprendre a elaborar coca de brioix i coulants de xocolata.Volem donar les gràcies a l'Is... Llegir més |  |
|
 |
|
Desfer Espatlles de Porc.[Actualitat]Dijous, 14 de Març del 2019
Aquest any els alumnes d'Epa han pogut aprendre la tècnica de desfer espatlles de la mà del carnisser Carlos Oliveras. Han desossat les peces per fer-ne diverses elaboracions al llarg de la setmana: hamburgueses, llonganisses I bulls bl... Llegir més |  |
|
 |
|
Visita d'EPA a la Cooperativa La Fageda.[Actualitat]Dimarts, 12 de Març del 2019
Aquest dilluns 11 de març els alumnes de segon curs d'EPA han visitat les instal.lacions de la Cooperativa La Fageda, on han pogut veure el procés d'elaboració de iogurts i melmelades. A la visita ens ha acompanyat la Judit Corom... Llegir més |  |
|
 |
|
Les Jornades d'Orientació Tècnica del cicle d'EPA.[Actualitat]Dilluns, 11 de Març del 2019
Durant les JOT, els alumnes del cicle d'EPA van visitar vàries empreses del sector alimentari de la província de Girona. El programa de visites va ser el següent:Dimecres 27 de febrer: Al matí visita a l'Escola de Capacitaci... Llegir més |  |
|
 |
|
|