Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici
 
Catskills instal.lacionsDivendres, 27 de Juliol del 2018
El passat dia 27 de de juny es va celebrar el campionat de formació professional Catskills 2018, especialitat Instal•lacions electrotècniques a les instal•lacions de l’Institut Giola de Llinars del Vallès.
El campionat de Catalunya de formació professional, que es celebra cada dos anys, permet mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition. En aquesta edició s’han realitzat proves de 31 skills en diferents instituts de Catalunya.
El representant de l’institut La Garrotxa ha estat l’alumne Martí Pagès, que ha cursat el Cicle de Grau Mitjà Manteniment Electromecànic acompanyat pels professors Jeroni Pujol i Francesc Bruguera.
En Martí ha finalitzat la seva formació a l’institut i treballa a l’empresa AUTTIN de Les Preses que ha facilitat i promocionat la seva participació al concurs.
La competició consistia en el muntatge i cablatge i programació d’un sistema de control de l’enllumenat i la ventilació d’un túnel.  
Durant la prova es va constatar l’alt nivell del representant garrotxí, que en tot moment va estar en les posicions capdavanteres. Finalment va quedar classificat en tercer lloc.
Cal destacar l’experiència, molt enriquidora per al participant i per als professors acompanyants ja que permet mostrar els aprenentatges adquirits i conèixer el que es fa a altres centres de Catalunya.


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10