Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici
 
RAMON BUXÓ, DE 2BC, OBTÉ UN PREMI PER AL SEU TREBALL DE RECERCA .Dimarts, 07 de Maig del 2019

RAMON BUXÓ, DE 2BC, OBTÉ UN PREMI PER AL SEU TREBALL DE RECERCA TITULAT “TÉ POSSIBILITATS D’ÈXIT LA IMPLANTACIÓ DEL COTXE ELÈCTRIC A LA CIUTAT D’OLOT?”


El passat dia 25 d’abril va tenir lloc a Figueres l’acte de lliurament del XXIX Premi Josep M. Álvarez a treballs de recerca de medi ambient i natura.  Aquests  premis estan destinats a treballs de recerca que tractin temes relacionats amb la natura i el medi ambient de l’Empordà o de qualsevol altre indret del Planeta. Cal destacar que es valoren especialment les aportacions de l’alumne per millorar l’estat ambiental del nostre món. És per això que el treball d’en Ramon Buxó, assessorat per en Ferran Colomer, va obtenir el segon premi.
Del treball d’en Ramon cal destacar l’estudi que fa de la mobilitat a Olot, comentant quines són les hores de més activitat de circulació de vehicles i la situació de la contaminació a la ciutat. A partir d’aquí es planteja quin és el panorama actual del cotxe elèctric a la ciutat, tot valorant la possibilitat que la població local i comarcal l’acabi incorporant  al seu transport diari.
En resum, el treball ofereix una bona aportació pel que fa mobilitat sostenible de la nostre ciutat i, és per aquest motiu, que va rebre un bon reconeixement del Jurat.

Moltes felicitats! 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10