Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici
 
11ena Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2019 del 16 al 24 de novembre del 2019 .Dijous, 12 de Desembre del 2019
“ El nostre arbre de la Vida”
 
Aquest projecte es basa en l’Arbre de la Vida, una acció que va tenir lloc el 2018, desenvolupada pel Mercat Ecològic i Artesà de Gijón,a Astúries. S’inspira en una antiga creença japonesa segons la qual hi ha un fil vermell invisible que connecta les persones que estan predestinades a conèixer-se. Consisteix en un arbre, les branques del qual es formen a partir d'aquest fil vermell i les fulles són petites targetes decorades o escrites per ciutadans individuals que volen compartir les seves idees per millorar la reducció de residus.
Enguany es posa l'èmfasi en l’educació i la comunicació en prevenció de residus, amb un eslògan comú a tot Europa: “ Change  your ways, reduce your waste” o canvia els hàbits, redueix els residus!

Recordar que a la Setmana volem transmetre que el millor residu és el que no generem!

Des d'escola verda, i amb l'ajuda dels alumnes de 4rt ESO D, s'ha reciclat l'arbre de fusta que hi havia a la biblioteca gràcies a la col·laboració del departament de tecnologia . Aquest arbre, que està penjat a l'entrada,  hi ha nombrosos fils de color vermell dels quals els alumnes i professors hi  col·loquen  residus que es generen al centre ( ampolles, bosses, envasos, etc) que pengen amb agulles d'estendre roba o d'altres. També, hi ha fet propostes amb apunts de llibre, o etiquetes representatives de l'activitat . Gràcies a tots" 

 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10