Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici
 
Informacions CoVID-19 - comunicat 9- diumenge 19 d'abril, 17.00hDiumenge, 19 d'Abril del 2020

Benvolguts/des,

En aquests moments encara no hi ha indicacions de quan i com es faran les inscripcions i matriculacions. Així que disposem d'aquesta informació utilitzarem els canals habituals (web, misstgeria i-educa i tutories) per informar-ne.

Atentament,

Equip Directiu

_________________________________________________________________

Informacions CoVID-19 - comunicat 8- divendres 3 d'abril, 20.00h.

Benvolgudes famílies,

Abans d'iniciar una setmana santa atípica, us volíem informar de diversos aspectes :

1.     Com vam comunicar la setmana passada és convenient per tots (alumnes, professors, PAS, famílies ...) respectar el calendari i les rutines. Per això es va acordar no enviar noves tasques de cares a la propera setmana, setmana santa.

 2.   Us adjuntem les darreres instruccions que ha publicat el Departament d’Educació i el Consell Comarcal :

Observareu que en el primer document s’indica que a partir del 13 d’abril s’iniciarà la 3ª avaluació de forma virtual, on l’avaluació serà qualificadora. Caldrà definir els criteris d’avaluació per tal de que s’ajustin a les circumstàncies i vetllar perquè les tasques suposin un valor afegit. També treballarem per afavorir la coordinació i la comunicació.

3.    De cares a la setmana del 14 d'abril, preveient que l'estat de confinament s'allargarà i d’acord amb les instruccions rebudes, creiem necessari fer un plantejament de coordinació més a llarg termini. Això suposa realitzar reunions virtuals de tutors, equips docents i caps d'àrea. També plantejarem, pel dimecres dia 15, una tutoria virtual a cada grup classe. Per poder adequar les actuacions a les orientacions que el Departament enviarà aquella setmana, inicialment no preveiem fer, de forma general, l’enviament habitual de tasques. Els alumnes podran seguir amb les que tenen que no estiguin finalitzades.

Atentament,

Equip directiu

__________________________________________________________________

Informacions CoVID-19 - comunicat 7- dijous 26 de març, 16.30h.

Benvolgudes famílies,

Segur que esteu al cas de les informacions referents a les PAU, FCT i Proves d'Accies a CF, ja que han estat publicades en els mitjans de comunicació, però en tot cas us fem arribar la informació dels canals oficials :

BATXILLERAT : PAU

  • La selectivitat es farà entre el 22 de juny i el 10 de juliol en convocatòria ordinària i abans del 10 de setembre en convocatòria extraordinària. Les dates finals depenen de l’evolució de la pandèmia.
  • Les qualificacions es publicaran abans del 17 de juliol en convocatòria ordinària i abans dels 18 de setembre en extraordinària. Amb tot, l’assignació definitiva de places no es farà abans del 25 de setembre.
  • Modificar el model i el contingut de les proves amb l’objectiu que l’alumnat no es vegi perjudicat per la situació causada pel coronavirus.
  • La modificació del model i el contingut de les proves s’ha fet per tal d’assegurar que l’accés a la universitat es fa en termes d’equitat i justícia i perquè l’alumnat no es vegi perjudicat per no haver treballat a classe algun bloc de continguts d’alguna de les matèries. Tot i això no s’ha concretat en què consistirà la modificació.

CCFF : FORMACiÓ CENTRES DE TREBALL : (FCT)

  • Es va acordar flexibilitzar les pràctiques al centre de treball per superar el curs ampliant el període establert en el calendari escolar.
  • La durada de la FCT es limitarà de manera excepcional a les hores mínimes recollides a la normativa bàsica estatal.

PROVES ACCÉS A CF : (PACF)

  • Les proves d’accés a l’FP de grau mitjà o superior per als que no comptin amb els requisits acadèmics d’accés, s’ajornen tant com calgui, arribant fins i tot a la primera quinzena de juliol.
Per altre banda, referent als exàmens oficials de Cambridge, Merit School ens ha comunicat que degut a l’excepcionalitat provocada pel COVID 19 i la baixa inscripció no farà els exàmens a Olot el dia 23 de maig tal com estava previst.Hi ha l'opció d'anar a Ripoll el 13 de juny. Disculpeu les molèsties.

 

Atentament,

Equip Directiu.

____________________________________________________________________

Informacions CoVID-19 - comunicat 6- dilluns 23 de març, 12.30h.

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem l'enllaç a la circular informativa que us hem enviat per correu electrònic a través de la plataforma i-educa, on informem de les línies del Pla d'acció d'educació per garantir l'aprenentatge en línia de l'alumnat.

Atentament,

Equip Directiu.

 

__________________________________________________________________

Informacions CoVID-19 - comunicat 5 - dimarts 17 de març 2020, 23.30h

Benvolgudes famílies,

Com la majoria ja deveu saber, aquesta tarda s'han publicat les següents informacions, que afecten aspectes importants del calendari escolar :

1. Endarreriment de les Proves d'accés a la Universitat i flexibilització de la FCT i les proves d'accés a Cicles Formatius  - enllaç.

2. Ajornament de la preinscripció escolar d'ESO - enllaç.

Així que disposem de més informació a través dels canals oficials, us anirem informant.

Atentament,

Equip directiu.

__________________________________________________________________

Informacions CoVID-19 - comunicat 4 - dilluns 16 de març 2020, 17.30h

Benvolgudes famílies,

1. Com ja sabeu, seguint les indicacions de la instrucció 1/2020 de 12 de març del Departament d'Educació el centre està completament tancat.

2. Seguint les previsions de divendres, al llarg d'avui ja hem enviat material i activitats a tots els alumnes dels diferents nivells i grups. Tasques que els alumnes podran realitzar des de casa, directament, o a través de les plataformes de treball que utilitzem habitualment (moodle i drive/gsuit).

3. Preinscripció ESO. Estem esperant indicacions del Departament d'Educació per saber com caldrà gestionar-ho. Us informarem així que ens arribin.  

Atentament,

Equip directiu.

_________________________________________________________________

Informacions CoVID-19 - comunicat 3 - divendres 13 març 2020, 13.00h

Benvolgudes famílies,

1. Recordar-vos que seguint les indicacions de la instrucció 1/2020 de 12 de març del Departament d'Educació el centre ha de romandre tancat.

2. Des de l'equip directiu amb el treball de tot el claustre estem preparant material i algunes activitats que els alumnes podran realitzar des de casa, directament o a través de les plataformes de treball que utilitzem habitualment (moodle i drive/gsuit) . La previsió és que a partir de dilluns al migdia rebreu un mail personalitzat amb el llistat de tasques que es poden realitzar  en funció de cada nivell i grup.

3. En la mesura que sigui possible es tancaran les avaluacions del segon trimestre i s'intentarà donar les notes de seguida que es reprengui l'activitat lectiva.

Atentament,

Equip directiu.

____________________________________________________________________

Informacions CoVID-19 - comunicat 2 - dijous 12 març 2020, 23.50h

Benvolgudes,

Adjuntem la instrucció 01/2020 de 12 de març que s'acaba de publicar i que confirma i complementa la informació del comunicat 1.

Document

Atentament,

Equip Directiu

___________________________________________________________________

Informacions CoVID-19 - comunicat 1 - dijous 12 març 2020, 15.00h

Benvolgudes famílies,
 
El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut, ens ha fet arribar la següent informació: 

Com a  mesura excepcional per contenir el coronavirus, s'ha pres la decisió de tancar a partir de demà, divendres, 13 de març, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. També la FCT.
 
Aquesta mesura, en principi, té prevista una durada inicial de 14 dies però caldrà prestar atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Cal que estigueu atents als canals habituals de comunicació de l'institut (web, i-educa, mail) per on us anirem actualitzant les informacions.

Atentament,

Equip Directiu
 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10