Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici
 
SORTIDA DELS ALUMNES DE LABORATORI CLÍNIC I BIOMÈDIC.Divendres, 19 de Febrer del 2016
Els passats dies 10, 11 i 12 de febrer els alumnes de primer i de segon de Laboratori Clínic i Biomèdic vam celebrar les JOT (Jornades d’Orientació i Tecnologia).
Cal destacar-ne la xerrada sobre el Control de Qualitat de Laboratori que va impartir personal Tècnic del Laboratori de l’empresa Sigma d’Olot. On se’ns va mostrar la importància dels requisits de qualitat a seguir en un laboratori per dur a terme un treball en el que els procediments siguin normalitzats, els resultats siguin fiables i la feina excel·lent.
El 12 de febrer vam fer una molt interessant visita guiada a l’empresa Panreac, situada a Castellar del Vallès, es tracta d’una empresa que fabrica reactius de laboratori i productes químics per a ús al laboratori, i per a ús industrial. Els seus productes es fan servir en aplicacions químiques, investigacions biològiques, farmacèutiques, mediques i de producció.  Alguns d’aquests productes els hem  fet servir en els nostres laboratoris mentre fem pràctiques. Hem pogut veure com el seu sistema de gestió de la qualitat està involucrat en la protecció del medi ambient i la protecció de la salut i la seguretat en el treball.


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10