ESCOLA CATALANA

CONCENTRACIÓ DILLUNS 12 DE SETEMBRE

Davant de la situació actual que qüestiona l’ús del català com a llengua vehicular a les escoles i instituts de Catalunya, la Junta de l’AMiPA de l’IES Garrotxa vol manifestar el seu convenciment més absolut que el català ha de ser la única llengua vehicular en els centres d’ensenyament catalans.

La utilització malintencionada dels drets lingüístics d’una proporció ínfima de famílies per part d’associacions i partits polítics minoritaris que basen la seva estratègia en la confrontació, no pot prevaldre sobre els drets de tot un poble ni sobre les lleis que sobiranament ens hem atorgat.

Manifestem el nostre suport a totes les institucions i entitats que han iniciat accions en l’àmbit legal i social per aturar aquest intent d’agressió contra dos dels pilars fonamentals de la nostra societat: la llengua i l’escola.

Des d’aquí manifestem la nostra voluntat que tots els centres d’ensenyament (escoles i IES) de Catalunya es mantinguin ferms i decidits en mantenir el català com a única llengua vehicular i convidem a tots els pares, mares i alumnes del nostre centre a la concentració en defensa del català a l’escola que tindrà lloc aquest dilluns 12 de setembre a les 7 del vespre davant de l’Ajuntament d’Olot.

Cartell Somescola