Ponència gratuita sobre bullying i l’esport

Benvolguts / Benvolgudes,

Sabíeu que el 54% dels adolescents de Catalunya han viscut situacions de bullying directament o indirecta i que el 30% dels nens i nenes de Primària n’han estat víctimes? Molts de nosaltres sovint treballem en contacte amb infants i joves que en situacions ben diverses del seu dia a dia poden ser víctimes de bullying. Ara bé, per prevenir aquesta amenaça, primer convé  identificar-la, detectar-la a temps i intervenir-hi amb una resposta multidisciplinar i transversal que compti amb la col·laboració i el coneixement de tota la societat, i especialment dels agents educatius que sou referents i que acompanyeu els infants en el seu desenvolupament integral.

Per aquest motiu, us convidem a compartir la Càpsula sobre bullying, l’esport com a eina de prevenció, una ponència gratuïta impartida per Laura Sabaté, directora de la Fundació Barça. Un contingut que, més enllà del futbol i de l’esport, pot ser vàlid i extrapolable a qualsevol àmbit de l’educació, del lleure, de la cultura… amb joves i per a joves.

La ponència està oberta a tothom prèvia inscripció i es durà a terme el dilluns 31 de maig de 19:00h a 20:30 h.  La inscripció cal fer-la fins a les 14 h del mateix dia a través d’aquest enllaç: https://forms.office.com/r/QaQJ9kKNe2 .

A banda de la xerrada, amb posterioritat s’enviarà materials complementaris a través del correu de la inscripció a tots els assistents.